El segon pitjor Nàstic des que va tornar a la Segona DIvisió

La situació és similar a la dels dos últims anys després de set jornade. Els de es troben a un punt de la salvació, pitjor que el Nàstic de Rodri però millor que l'últim equip de Vicente Moreno. L'octubre decidirà si el projecte actual té futur..

Una victòria, dos empats i quatre derrotes és un bagatge insuficient perquè, amb cinc punts en set jornades, la projecció de 42 partits enviaria el Nàstic a la Segona Divisió B. La tímida evolució del joc mostrada contra l'Osasuna i el Reus no va trencar-se davant el Deportivo, però la derrota situa els de José Antonio Gordillo com a penúltims de la classificació, a 1 de la permanència i només per davant del Còrdova.

La temporada anterior i ja amb Carreras destituït, Rodri va situar els grana amb 6 punts, 1 més que Gordillo en debutar a la banqueta sense derrotes durant tres setmanes. Pitjor va ser l'inici, en canvi, de Vicente Moreno en el seu segon curs a la categoria de plata i com a cuer sense victòries en set partits. L'actual plantilla passarà diumenge pel camp del Cadis.

I és que ara mateix el Nàstic compta amb el pitjor atac de la Lliga i el segon pitjor registre defensiu, amb 4 gols a favor i 12 en contra. Ja amb Raúl Albentosa en defensa i a l'espera dels lesionats Márquez i Ivan López, serà diumenge a dos quarts de nou quan l'equip passi pel camp del Cadis, que es troba a tan sols un punt de distància.