Sis espectacles de teatre contemporani competeixen al YoungFitt

Sis espectacles competeixen al YoungFitt, el concurs amb jurat propi i també votació popular que s’inclou dins el programa del Festival Internacional de Teatre de Tarragona. Noves dramatúrgies de procedències diverses que exploren la vocació internacional d’un festival que es converteix en punt de trobada de programadors i creadors internacionals.

El basc Fernando Montoya, amb la Muerte de los Otros, és l’encarregat d’obrir el Young FIT, el concurs amb jurat i votació popular que pren força dins el festival de teatre de Tarragona. Ho fa amb una proposta que juga amb projeccions i llums atenuades per convidar-nos a un intimisme radical, que s’extrema amb una narració que el públic pot seguir per radiofreqüència amb auriculars. Un llenguatge innovador en les formes que s’identifica amb la pretensió del FITT de mostrar noves dramatúrgies, un dels punts que més valorada el jurat.

Sis espectacles competiran en un YoungFitt on la companyia catalana Atresbandes hi presenta Locus Amoenus i que té una clara vocació internacional, amb propostes vingudes de França, Anglaterra, Itàlia, Iraq, convertint el festival en un punt de trobada de productors i programadors internacionals.

Durant tres dies, els que dura el YoungFitt, sessió doble de teatre amb espai per sopar al jardí del Metropol, punt de trobada neuràlgic del festival on públic, actors, directors i programadors poden compartir sensacions i experiències.