CBT, CB Valls i CB Salou compartiran grup a la Lliga EBA

 

Fins a sis derbis territorials viurem enguany a la lliga EBA entre equips del Camp de Tarragona, que per primer cop comptarà amb el CBT, el CB Valls i el CB Salou, que compartiran grup en una competició que començarà el cap de setmana del 22 i 23 de setembre

Per primer vegada la Lliga EBA comptarà amb tres equips del territori, CBT, CB Valls i Club Bàsquet Salou i tots tres coincidiran en el grup C-A de la tercera divisió estatal del basquetbol.

D'aquesta manera CBT i Valls tornaran a disputar un partit de lliga regular moltes temporades després, ja que la temporada passada militaven en grups separats i només van disputar un encontre oficial a la Lliga Catalana EBA. El primer duel entre tarragonins i vallencs serà l'11 de novembre al Serrallo, mentre que el 17 de març el derbi més tradicional del territori tornarà al Joana Ballart.

Pel que fa a l'inici de temporada, que començarà el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, tant Valls com CBT començaran la lliga fora de casa, a les pistes del Cornellà i el Martorell respectivament.

Qui en canvi començarà la seva temporada de debut a la lliga EBA com a local serà el nouvingut Club Bàsquet Salou, que va aconseguir l'ascens el passat mes de maig. Els salouencs rebran al pavelló de Salou centre al Castellbisbal i a la segona jornada ja visitaran el Serrallo per jugar contra el CBT. Tancaran la seva primera participació a la lliga EBA amb un altre derbi, en aquest cas contra el CB Valls a la capital de la Costa Daurada