La Trono teatralitza La Capona

No es tracta de cap presentació de llibre sinó de la primera lectura dramatitzada que acull La Capona. Ha estat possible gràcies a un acord signat amb la Sala Trono que es traduirà en representacions periòdiques amb aquest format a la llibreria.

La proposta ha estat un èxit i els assistents van poder gaudir de la lectura inèdita de 'Tornaria a viure com si fos un llangardaix' de la mà dels seus intèrprets. Es tracta de la producció pròpia de la Trono per la temporada dels 20 anys.

L'equip artístic valora l'oportunitat de poder ensenyar el procés creatiu perquè el públic conegui com treballen. L'acord amb la Trono suposa per La Capona ampliar la seva extensa oferta d'activitats culturals.

Trono a ala capona

El text de 'Tornaria a viure com si fos un llangardaix' és el primer que escriu la dramaturga Glòria Granell i tot l'equip que el materialitzarà té ADN del Camp de Tarragona. Pau Ferran s'encarregarà de dirigir Oriol Grau, Cristina Murillo i Marc Pinyol. S'estrenarà al 5 de maig i es tracta d'una obra amb una premissa clara: aprofita la vida.

L'acord entre la Trono i La Capona tindrà un llarg recorregut i la voluntat de la sala és poder portar una o dues lectures dramatitzades cada temporada. Aquestes seran dels espectacles propis i, possiblement, d'alguna de les propostes que venen de fora de Tarragona.