Rècord de participants a La Baixada del Pajaritu

Un altre acte satíric és la Baixada del Pajaritu que es fa al matí de carnaval a la ciutat de Tarragona. Enguany hi ha hagut rècord de participants, parin atenció a la baixada que fan les diverses andròmines.

Alguns cauen... d’altres no... però l’objectiu és el mateix per a tots, passar un matí de carnaval diferent i ben divertit. És la baixada del Pajaritu, una cursa d’andròmines que va des de la plaça del rei fins al carrer del Cós del Bou. Tota una tradició del carnaval tarragoní que enguany ha arribat a la seva tretzena edició. La gresca i la disbauxa no estan absents en un dels actes de la ciutat que manté més el sentit crític i reivindicatiu del carnaval.
Aquesta edició ha batut rècord d’assistència, hi han participat una vintena d’andròmines i més de 250 persones. Amb temàtiques ben diverses els participants, tots disfressats de dalt a baix, venen en aquest acte sobretot per passar-ho bé.
Però no només els participants passen una bona estona. Cada any hi assisteix més públic amb ganes d’animar a les andròmines i de veure aquesta arriscada i divertida baixada.