Així ha estat l'etapa de Rodri al Nàstic

De la zona de descens a la zona de permanència. De Carreras a l'extècnic de la Pobla... Una època de dubtes malgrat els bons números d'un Rodri que, això sí, mai ha convençut gran part de l'entorn del Nàstic: el resum d'una etapa.

Carreras va durar 4 jornades al Nou Estadi. Sense victòries i amb un sol empat, els resultats i la nul•la entesa amb el club i la direcció esportiva van provocar la seva destitució, el 9 de setembre. L'escollit va ser d'urgència, temporal en principi... L'entrenador de la Pobla de Mafumet.

Però el canvi de tendencia va ser tan rotund que les victòries van aferrar Rodri a la banqueta, imposant-se a casa al Granada i l'Albacete. Poc després arrencaria l'espectacular idil·li de l'equip com a visitant i també el malson cada cop que tocava jugar a Tarragona.

Setmanes després del seu debut, Rodri va ser presentat oficialment per ratificar-lo com a líder del projecte.

Ara bé, mai va comptar amb el suport de Josep Maria Andreu. Fidel a Viqueira, a qui ha agraït la confiança cada vegada que ha parlat pels mitjans, va patir el desencís de la grada en caure contra el Reus Deportiu, repetint el desenllaç d'un predecessor en el càrrec, Juan Merino.

8 victòries, 3 empats i 9 derrotes, o el que és el mateix 27 punts de 60 possibles. Suficients per salvar-se però no pas per seguir al Nàstic.