8.384 persones s'han inscrit a la borsa de voluntaris dels Jocs

8.384, aquesta és la xifra d'inscrits a la borsa de voluntaris de Tarragona 2018. Des de l’organització es mostren molt satisfets perquè s’han superat amb escreix les expectatives, ja que per l’operativa dels Jocs només en faran falta 3.600. El següent pas serà el de la tria i la formació específica.

Els voluntaris seran una peça clau perquè els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 siguin un èxit. A l’abril del 2013 els Jocs van obrir les inscripcions perquè tothom qui ho volgués es podes apuntar com a voluntari. Una borsa que es va tancar el passat 22 de gener i que ha aconseguit 8.384 inscrits. Els Jocs però només necessiten un màxim de 3.600 voluntaris. Des del comitè organitzador saben que no tots els que es van apuntar tindran la disponibilitat per seguir amb els Jocs i també asseguren que molts s’hauran de quedar fora.
Tot i això des de Tarragona 2018 es mostren molt contents perquè no esperaven aquesta resposta.

Gairebé el 60% dels inscrits són dones i gairebé la meitat tenen entre 16 i 25 anys. Aquest és el perfil d’un voluntari que a partir del març començarà les formacions específiques de les seves tasques i al maig tindrà una formació in-situ depenen de la seu on li hagi tocat. En un principi totes les seus es podran cobrir amb voluntaris de la mateixa població.