Nano torna al Nàstic

Es repeteix la història. Victoriano Rivas Nano assumeix per segon cop el control de la banqueta grana per salvar l'equip a la Segona Divisió. El curs passat va sumar 9 punts de 9 possibles. Ara té més marge de maniobra i afronta una situació molt menys extrema que l'anterior, amb l'equip 1 punt per damunt de la zona vermella.

De 37 anys, Nano disposa d'una important experiència al Nàstic, on va exercir de segon de Vicente Moreno per marxar tot seguit al Getafe B i tornar a Tarragona per apagar l'incendi esportiu del curs anterior. L'excel·lent sabor de boca de mesos enrere i el coneixement de la casa i part del vestidor han estat els motius pels quals el Consell d'Administració ha dipositat, un cop més, la confiança en Nano. A més, es tracta d'un nom que compta amb el suport d'Emilio Viqueira, el seu principal valedor la primavera del 2017. D'aquesta manera s'afronta una situació pràcticament inèdita, que l'entrenador del Nàstic compti amb el vistiplau de la SAD i de la direcció esportiva a la vegada.

Un Nano que signa per amy i mig i que assumirà el control de la plantilla de manera immediata per debutar dissabte a casa contra el Cadis, el botxí de Carreras la primera volta.