×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Sayre - Volei SPiSP (0-3)

Triomf còmode dels tarragonins i grata reacció després de perdre entre setmana contra el Barça i de despenjar-se de la lluita per l'ascens a Superlliga.

El partit s'ha jugat al barri  i no a les Canàries per deferència del rival, que ha vist amb bons ulls aprofitar el seu viatge peninsular per jugar dies abans a Castelló i solucionar així la problemàtica per manca de dates a l'hora de recuperar aquest duel ajornat per la COVID. És a dir que el Sayre ha competit dos cops aquest curs a Sant Pere i Sant Pau. 

Els de Vlado Stevovski han estat els amos i senyors dels tres sets. En el segon, però, el Sayre ha mostrat major resistència per manar en el marcador fins al 10-9. El darrer parcial ha sigut ja un passeig per al Volei SPiSP, a efectes de calendari, avui "visitant" davant la seva mateixa afició.

Elio Carrodeguas ha sumat 15 punts, convertint-se així en el màxim anotador del migdia competitiu. La Superlliga 2 continuarà dissabte vinent, també a casa i davant el líder invicte, L'Illa Grau (20 hores).

Sets: 18-25, 21-25 i 16-25

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=8797&ID=83&CID=238&PID=123&type=LegList