×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El líder CBT visita el cuer

Si fem cas a la classificació de la Lliga EBA, el desplaçament del CBT a Barberà és un del menys complicats de la resta de la temporada, però en aquella pista, la del Barberà, ja va caure al seu dia el CB Valls. Guanyar permetria els de Berni Álvarez afrontar amb calma el descans de carnaval.

El Barberà s'ha emportat els dos últims partits com a local davant el Club Bàsquet Valls i el Roser. Un curs en què tan sols ha sumat tres vegades i totes elles davant la seva afició. Tècnicament és el cuer de l'EBA, però perquè ha disputat dues jornades menys que l'Horta, que també signa tan sols tres victòries.

El CBT, mentrestant, no perd des del 18 de desembre i tres dels cinc resultats satisfactoris consecutius s'han produït a domicili. Només hi ha dos equips que hagin pogut imposar el 'factor pista' contra els blaus, el Castelldefels i el Salou.

En qualsevol cas, el derbi contra el CB Valls de la jornada anterior va enfortir el favoritisme dels tarragonins de cara a la segona volta. El balanç frega l'excel·lent i permet disposar de dues victòries de diferència respecte a salouencs i El Olivar. Ara bé, tots dos rivals arrosseguen encara un partit extra per casos de coronavirus. Kristian Mendes està descartat de cara al Barberà - CBT que es disputarà diumenge a les 18 hores.

El CBT no entrarà en escena de nou fins al 5 de març, ja que el cap de setmana del 26 de febrer s'atura l'EBA, a excepció dels equips que aprofitin per netejar duels penjats per la crisi sanitària.