×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Cèvol vol demostrar que el líder no és invencible

La Superlliga 2 es juga aquest dimarts (19.30 hores) i amb la recuperació del partit ajornat al seu dia entre el Cèvol i L'Illa Grau, únic equip de la categoria que no ha perdut cap enfrontament encara.

La fortalesa del Cèvol com a local i el fet de trencar la rutina habitual d'entrenaments entre setmana i compromisos oficials en dissabte o diumenge hauria de jugar a favor dels torrencs, irremeiablement allunyats de la pugna per l'ascens i amb la permanència enllestida des de fa setmanes.

La manca de pressió negativa per haver completat ja els deures serà un factor que podria sumar a la recerca d'un triomf de prestigi contra un L'Illa Grau que coneix prou bé Bescós, ja que hi va militar anteriorment. No s'ha deixat cap punt i tan sols ha cedit un set davant el Barça, el segon. 

L'anada va acabar amb 3-0 favorable als de Castelló i després de dos sets inicials de molta igualtat. Veurem quin és el to físic dels del Baix Gaià, que encadenen dues setmanes sense competir per casos COVID i descans ja previst, respectivament. L'Illa Grau, per la seva banda, va desfer-se del Roquetes aquest dissabte anterior (3-0). 

El duel serà el preludi d'un derbi entre Cèvol i Volei SPiSP que se celebrarà diumenge (12.30 hores) i que narrarem en directe a TAC12.