El millor CBT

L'arribada de Ferran Torres no ha de ser un problema a l'hora de repartir minuts, al contrari. El CBT disposarà de més alternatives que mai aquesta campanya per afrontar els compromisos d'EBA. Ferran pot alliberar de pressió Orion i Jota, també joves com Ousmane i Sheriff.

La reincorporació de Víctor Vinós, mentrestant, potencia el joc exterior. El repte serà de l'entrenador, que haurà de moure la banqueta de manera eficaç per estimular la totalitat del grup.

Orion i Estebanell encara no s'han reincorporat a la plantilla i preveuen fer-ho amb poc marge previ al duel contra un Martinenc que va fregar la sorpresa al Serrallo en la primera volta. Els barcelonins són setens, quatre victòries per sota. L'espectacular triomf a Menorca, amb remuntada inclosa 17 punts avall, reforça anímicament els blaus, a mig gas encara per la COVID i les lesions.

Els tarragonins són líders en solitari de l'EBA amb un partit més que El Olivar i el Castelldefels, que no van poder juga la setmana anterior. Un Martinenc-CBT que començarà dissabte a les 17.45 hores.