×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Es Castell - CBT (72-77)

L'hem narrat en directe a través de l'streaming de TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí mateix. El CBT, molt limitat per les absències, ha capgirat un matí duríssim a la pista menorquina de l'Es Castell.

El llarg llistat d'absències ha dificultat el cap de setmana del CBT: Gerard Estebanell, David Fernández, Ferran Millan, Orion Outerbridge i Joan Guixens no han pogut jugar. Així, la rotació ha comptat tan sols amb nou efectius, un d'ell Víctor Vinós, acabat de sortir dels problemes físics que l'han deixat fora gairebé tot l'inici de temporada.

La gran novetat, però, ha sigut la de Ferran Torres, que va anunciar la seva incorporació al club aquest mateix divendres tot i retirar-se de la primera plana esportiva l'estiu passat. El de l'Hospitalet de l'Infant ha assumit un rol important amb 15 punts i 5 rebots. Dies abans de complir 34 anys, ha recuperat una posessió d'or quan el CBT anava per sota en el marcador a manca de 18 segons.

L'Es Castell ha manat des del començament amb avantatges relativament còmodes i apostant per Gabriel Torres com a principal baluard ofensiu amb 23 punts. Un desplaçament incòmode pel viatge, pel context sanitari, pels complicats dies previs i perquè a Menorca ja han caigut altres equips de la part capdavantera com el Castelldefels.

Els blaus s'han posat per primer cop davant en el marcador a l'inici del darrer període. La fortalesa mental ha permès que el CBT arribés viu a les acaballes. També, especialment, els punts de Yoeri Hoexum, autor de 26 punts i 7 rebots. 

Els detalls i segurament la manca de gas a les cames han impedit aconseguir avantatges amplis, però el triomf ha acabat viatjant cap a Tarragona en un final d'infart decidit gràcies a dos punts de Kristian Mendes, capturant prèviament un rebot providencial. Un punt per sobre, quatre tirs lliures de Yoeri han sentenciat el duel en els instants posteriors al darrer atac frustrat de l'Es Castell.

La victòria situa  l'equip al capdavant de la taula de la Lliga EBA (10-3) i en solitari després dels ajornaments dels altres dos colíders, El Olivar i Castelldefels.

La següent jornada del CBT arribarà dissabte vinent (19.45 hores) i a la pista del Martinenc.

Parcials: 23-15, 20-17, 14-23 i 15-22.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219395