×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

TGN Bàsquet - Joventut Les Corts (50-38)

Les liles s'estrenen com a locals amb bon peu el 2022, segueixen ben a prop de la zona de salvació directa a Copa Catalunya i recuperen Laia López, que avui ha completat els seus primers minuts de la temporada.

La tornada de l'aler pivot ha estat la millor notícia del cap de setmana per al TGN Bàsquet . Una reaparició per deixar enrere els problemes físics que ha vingut acompanyada d'un parell de cistelles i un tir lliure per recuperar lentament sensacions damunt de la pista del Sagrat Cor.

El TGN Bàsquet ha portat el pes del partit des de l'inici i en cap moment ha anat per darrere en el marcador. Malgrat això, l'avantatge al descans era només de 4 punts. El duel s'ha desequilibrat durant els 10 minuts posteriors a la represa i amb el parcial favorable a les tarragonines de 16-4. Ha quedat clar que no caldria apel·lar a l'heroïcitat com en l'anada i en què el triomf va assolir-se per tan sols un punt de marge.

La defensa ha estat sòlida des dels compasssos d'arrencada fins a les acaballes. En atac, Sofia Guelvenzu ha arribat fins als 13 punts, inclosos dos triples.

Tot obert quan queden encara sis jornades i el TGN Bàsquet (7-3) es troba, tècnicament, una sola victòria de la segona plaça. Cal recordar que les dues millors es classifiquen per a la fase d'ascens i tanquen la permanència; la resta començarà una nova lligueta des de zero. Cert és, però, que la majoria de participants arrosseguen compromisos pendents i això complica la lectura estadística de l'actual Copa Catalunya.

És el segon resultat satisfactori consecutiu després del de la jornada anterior a Cornellà. El següent partit de les del SACO no es jugarà a casa, però ben a prop: serà a Valls i al Joana Ballart en un derbi que narrarem a través de l'streaming de TAC12 dijous a les 21.30 hores.

Parcials: 15-8 , 10-13, 16-4 i 9-13.