×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Arrenca la nova temporada de Mèdol

A la recerca de respostes o preguntes sobre l'extinció d'espècies i l'autodestrucció pròpia el festival 'extincióFest' proposa dues exposicions col·lectives produïdes per a l'ocasió. "Ontologies de marjal" és una obra pròpia creada per cinc artistes a partir del testimoni dels moviments socials del tarragonès i un cas del Priorat.

'De l'autisme a l'anime' aproxima la realitat de la discapacitat a través d'un treball d'Aspercamp i dos artistes. Són dues exposicions que es podran veure a la Casa Canals fins al 6 de març.

FOTO EXTINCIÓFEST

La nova temporada del Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona Mèdolarrenca també amb la inauguració de l'espai L. S'hi exposaran sis treballs de sis setmanes de duració de la mà d'artistes joves i de proximitat. De moment, s'hi exposa el projecte de Nil Joan sobre l'urbanisme centrat a Tarragona.

Mèdol enceta una nova etapa amb una programació farcida d'activitats multidisiplinars. De fet, en la inauguració també hi va ser la música amb un concert de Joana Gomila i Laia Vallès.