CBT - Martinenc (76-75)

Victòria de suor extrem per al CBT, que continua invicte a la Lliga EBA després de tres jornades tot i anar a remolc durant gairebé tot el partit sense Orion, retirat als inicis per una lesió muscular. Sempre per darrere des del 21-20 fins al 71-69: Des de les accions d'arrencada del duel ha quedat clar que el Martinenc té capacitat per guanyar a la pista del Serrallo i durant bona part de la tarda ha estat superior al CBT amb avantatges de fins a 17 punts (28-45).

Ara bé, la incomoditat blava durant els compassos inicials no s'ha traduït en el marcador, ja que el primer quart ha deixat tan sols un punt de marge favorable per als barcelonins. Tot ha estat diferent, però, en el segon i en què el Martinenc ha aconseguit anar cap al descans amb 12 punts de coixí.

Poc ha canviat l'electrònic durat el tercer període, així que ha estat necessari apostar gairebé per la fe i la constància de la jove plantilla tarragonina, que ha competit sense el seu jugador franquícia, Orion, poc més de quatre minuts a pista i a l'espera de proves mèdiques complementàries.

El CBT, mentrestant, veient com joves valors de la casa assumeixen protagonisme; és el cas, per exemple, de Kristian Mendes, molt rellevant durant els minuts inicials, i el júnior Ousmane, màxim anotador de la jornada amb 25 punts i 5 rebots.

El CBT ja manava a manca de poc menys de tres minuts, però la distància entre tots dos equips era mínima i a la vegada suficient perquè Tarragona respiri tranquil·la amb el seu equip líder de grup a l'EBA, desfent-se així l'empat amb el mateix Martinenc, un dels diversos equips que no ha perdut encara.

Berni i els seus jugaran un altre cop a casa la setmana vinent i contra l'Horta; serà dissabte a les 19 hores.

Parcials: 21-22, 16-27, 16-13 i 23-13.