×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

15 projectes es finançaran amb els Pressupostos Participatius de Tarragona

Més de 1.300 persones han decidit amb el seu vot en les darreres setmanes a quins projectes es destinaran els 500.000 euros previstos per als pressupostos participatius de l'Ajuntament de Tarragona, la xifra més alta de la història de la ciutat. Mig milió d'euros que es repartiran a parts iguals els cinc districtes de la ciutat.

De les propostes premiades, destaquen a la zona de Ponent la instal·lació d'un parc infantil ecològic i una guingueta de restauració al Parc de l'Anella Mediterrània i dos projectes per  a la millora dels voltants del Mercat de Torreforta.

A la Zona Centre s'ha apostat per la creació d'una superilla de vianants a la plaça dels Carros i un nou parc infantil a Torres Jordi.

A l'Eixample, el projectes més destacat implica fer més inclusiu el Parc de la Ciutat.

A la Zona Nord, es remodelarà la plaça Miralcamp de Sant Pere i Sant Pau i es millorarà l'accessibilitat al teatre del Centre Cívic de Sant Salvador.

I per últim a Llevant es millorarà l'accessibilitat a la Baixada del Miracle i es dignificarà la zona de bosc del Mas Rosselló.

Tot un conjunt de propostes que des del govern destaquen per l'alta inversió compromesa i per la novetat que representa per a la millora de la participació la divisió en districtes.

Les 15 finalistes han estat triades entre una seixantena de propostes a votació de les 180 presentades en un inici.