TGN Bàsquet - Joventut Les Corts (59-61)

La competició ha tornat al pavelló Sagrat Cor amb derrota del TGN Bàsquet, que ha tingut opcions de victòria contra el Joventut Les Corts fins al final. Les tarragonines sumen dues derrotes en dos partits al Campionat d'Espanya. Dia festiu, en qualsevol cas, per la recuperació de l'activitat oficial a la pista després d'un any sense lligues per culpa de la pandèmia; això sí, avui encara sense públic a la grada.

El Joventut Les Corts ha començat millor, però el TGN Bàsquet ha reduït distàncies abans de l'equador i col·locant-se amb un punt més al final del tercer període. Un duel molt equilibrat en què les de Barcelona han estat menys precises des de la línia de dos i més encertades des de la zona de tirs lliures. 

 Un triple de Laura Pascual ha situat el TGN Bàsquet per davant (59-57) a manca de 2:37, però el parcial visitant de 0-4 ha capgirat un altre cop l'electrònic, que ja no s'ha mogut durant els poc més de dos de joc restants.  Laura Pascual i Laura Vilamajor han encapçalat l'atac amb 14 i 13 punts, respectivament, mentre que la visitant Mireia Riera ha marxat fins als 23 punts.

Les liles descansaran la setmana vinent perquè el grup és senar; així, no jugaran fins al 27 de març quan es desplaçaran a la pista del Cerdanyola. 

Parcials: 11-17, 21-17, 14-11 i 13-16

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/directe/2020/14686