"Jo no em quedo a casa"

Tarragona donarà continuïtat a la proposta de festival de música en línia que va néixer l’any passat en el marc de la pandèmia amb la creació d’un nou festival nascut d’aquest esperit. En aquest cas serà presencial i acústic i neix amb la voluntat de reactivar el sector musical. La primera edició serà el 25 i 26 de juny i comptarà amb Joan Masdeu, Joan Rovira, Pepet i Marieta i Roba Estesa i es celebrarà al Palau Firal i de Congressos.

Maria Jacobs exposa l’essència del que ha de ser un nou festival de música a Tarragona amb una actuació en acústic que serveix per presentar el Jo no em quedo a casa. Un festival hereu de la iniciativa que un grup d’emprenedors va promoure ara fa un any, quan amb la irrupció de la pandèmia van engegar un festival on line que va distribuir amb notable èxit concerts confinats per la xarxa.

Ara el festival canvia de nom i passa del Jo em quedo a casa a Jo no em quedo a casa per adaptar-se a un nou format presencial. Un primer dia de festival amb les actuacions de Joan Masdeu i Joan Rovira, i un segon, amb Pepet i Marieta i Roba estesa per completar un últim cap de setmana de juny amb el talent musical de la demarcació com a protagonista. De fet, els impulsors del festival asseguren que aquest neix amb la voluntat de reactivar un sector castigat per la pandèmia.

Les entrades del festival que es celebrarà al Palau Firal i de Congressos es podran adquirir a partir del 19 de març a través de la web del festival (www.jonoemquedoacasa.cat). Hi ha unes cinc-centes localitats, la meitat de l’aforament permès al recinte.

El preu de l’entrada per assistir al festival un dia és de 20 €. L’abonament pels dos dies de concerts és de 30 €. Com a promoció exclusiva, durant els primers vint-i-vuit dies, s’oferirà la possibilitat d’adquirir l’entrada amb un pack de marxandatge a un preu més econòmic. D’altra banda, el festival també tindrà una vessant solidària i destinarà el 15% de la recaptació al projecte promoció de l’èxit escola que impulsa la Creu Roja.