×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Olot - Nàstic (0-2)

El líder no s'atura i mostra a Olot una de les versions més efectives en atac i sòlides al darrere per encadenar tres victòries per primer cop des de la temporada 2017-2018, a finals de la temporada de l'última permanència a Segona. Ara, l'objectiu, és justament tornar-hi i, de moment, la feina és impecable: 26 punts en 12 jornades, i set per damunt d'un Andorra que, això sí, arrossega dos partits pendents.

Els de Toni Seligrat han concedit ben poc a l'Olot per neutralitzar l'efecte "nou entrenador" i l'arribada de Gabri a la banqueta rival.  I més enllà d'un xut d'Eloi Amagat per sobre del travesser (6'), José Aurelio Suárez ha gaudit d'una bona tarda a la Garrotxa per sumar el seu segon duel com a porter titular del Nàstic. El marcador no s'ha mogut durant tota la primera part i Ribelles i Oliva, també Carbia, han protagonitzat algunes de les principals aproximacions tarragonines. També Bonilla qui, de falta directa, ha fregat la creueta poc abans del descans.

NASTIC 1 FEBRER

L'inici de la segona meitat ha sigut ideal gràcies a l'avui titular Javi Ribelles. El migcampista ha colpejat amb el cap una centrada lateral de Javi Bonilla per fer possible el 0-1 al minut 48. Un Bonilla providencial assistint i golejant perquè ell mateix ha aconseguit el segon i definitiu gràcies a un espectacular xut des de fora de l'àrea que ha superat l'estirada de Ballesté.

El partit s'ha calmat des d'aleshores i la banqueta s'ha mogut amb la incorporació de Pol Prats, Fullana Pedro Martín, Pol Ballesteros i Joel Lasso. L'Olot, mentrestant, ha acabat amb un home menys per la doble groga, ja anecdòtica, de Samu (92'). Encara hauria pogut aconseguir un gol més el Nàstic si Ballesteros hagués aprofitat un contraatac dirigit per Pol Prats.

En qualsevol cas, victòria més que convincent d'un Nàstic que recupera, a més, tres punts respecte al líder de l'altre subgrup, l'Eivissa, que ha perdut a casa contra l'Alcoià. Després de dos partits a domicili, la Lliga tornarà al Nou Estadi i contra el Prat aquest diumenge a les 12 hores.