Al waterpolo també hi ha derbis: Ploms vs CN Tàrraco

Aquest dissabte els dos equips de la demarcació es creuaran a la piscina reusenca amb punts en joc però també amb l'objectiu comú de fer gran l'especialitat al territori. El jove projecte tarragoní viu el seu tercer any.

La majoria són molt joves, nascuts a la dècada del 2000 i l'única experiència al món del wasterpolo l'han tingut aquí, des de la creació de l'equip del Natació Tàrraco. El bagatge dels rivals de Segona Catalana ha impedit que es puntuï encara aquest curs. Però el Tàrraco fa una lectura positiva del camí recorregut.

Per això, la temporada vinent es preveu disposar d'un conjunt cadet que se sumarà a l'aleví i infantil. També es vol recuperar el sénior femení, que no competeix per incompatibilitats horàries de diverses jugadores. Dissabte a la tarda el Tàrraco passarà per la pista del penúltim, el Ploms.

La meta a mitjà termini és aconseguir que el món del waterpolo tingui en compte el territori. El waterpolo serà un dels esports presents als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.