El TGN Bàsquet signa el millor inici i té opcions de jugar la fase d'ascens a LF2

El tercer any d'experiència a Copa Catalunya ha estat i és el de l'esclat d'una plantilla estable i que per fi se sent còmoda al sostre del bàsquet femení català. A dues victòries de distància del tall per dalt i a set partits del final, res és descartable perquè les d'Albert del Rey sempre planten cara.

Un exemple, la setmana passada van caure d'un sol punt a la pista del Sant Nicolau i anteriorment van guanyar el GEIG, que va passar pel pavelló del Sagrat Cor com a colíder. A la Lliga tothom sap que jugar contra les liles és incòmode.

Amb 4 victòries i 5 derrotes el TGN és sisè, 2 per sota del quart classificat, l'últim equip que disputaria la primera fase d'ascens. La resta compondrà el grup per evitar el descens, que és on sempre ha acabat jugant el conjunt tarragoní. Però res és descartable. 

El primer pas per a la remuntada es buscarà dissabte a Cerdanyola, l'actual líder però que en l'anada va patir moltíssim per imposar-se aquí mateix. Amb l'única baixa per lesió de Clàudia Vadillo, el Cerdanyola-TGN es disputarà a partir de les 19.30h