El Nàstic preveu liquidar el deute a finals de temporada

El Nàstic preveu repetir el benefici net de l'últim exercici. Si la previsió es compleix, el deute serà història, passant dels 7,2 milions de descobert l'any 2012 al zero absolut el juny del 2018. Visiblement tranquil i satisfet, Andreu va defensar la gestió econòmica del seu mandat, que s'allargarà 5 anys més per unanimitat dels accionistes presents a la Junta General. S'incorporen, això sí, dos consellers nous, Josep Alió i Antoni Vallverdú, que substitueix el seu pare. No continuen Conxita Esteve i Jaume Albareda.

La Junta va ser, possiblement, la més còmoda de la història de l'actual Consell d'Administració, on el paper de l'accionista de Promoesport, Rodri, va ser testimonial. Tan sols va haver de respondre una qüestió relacionada sobre la continuïtat del davanter Uche després de no arrencar l'estiu amb la resta del club.

Tornant a la plana institucional, Josep Maria Andreu parla de converses avançades amb l'ajuntament per fer possible la Ciutat Esportiva grana a l'Anella Mediterrània per a la temporada 2018-2019.

S'ha actualitzat, a més, la xifra de socis, que passa dels 6.750 a finals de la temporada 2016-2017 als 7.150 actuals. Un detall: 5 de cada 100 tarragonins són abonats grana, col·locant l'equip a la sisena plaça d'aquesta particular classificació a Segona.