Carlos Albarrán: 'Podem aconseguir coses que fins ara semblaven impensables'

El Nàstic continua, encara, a 14 punts de la quarta plaça. La plantilla, però, recorda que el primer dels objectius ha de ser i és enllestir la salvació tan aviat com sigui possible.

Els sis punts de diferència sobre el dissetè de la Lliga no són suficients per respirar tranquils tot i que els jugadors del Nàstic afirmen que la ratxa de sis partits consecutius sense perdre ha canviat la cara de tothom i permet, també, treballar amb major comoditat. Que els grana s'hagin desempallegat del furgó del darrere es fruït de les bones xifres defensives. Tan sols han rebut quatre gols durant els últims sis enfrontaments.

El prestigiós punt sumat a Cornellà reforça els ànims d'un Nàstic que rebrà, tot seguit, el Lleida Esportiu i que viatjarà després a Castelló. Seran dues jornades davant rivals que aspiren a tot: si els tarragonins en surten reforçats, hi haurà opcions reals d'allargar la temporada amb objectius, de moment, molt allunyats de la realitat.

El Nàstic-Lleida Esportiu es disputarà diumenge a les 12 del migdia. El grup ha tornat avui a la feina amb la recuperació, de cara al cap de setmana, del sancionat David Goldar.