Torna el 'Somriu a la Crisi' a la Part Alta amb més restaurants

Un bitllet de tren amb una anada gastronòmica i una tornada enològica és el joc visual que ens proposa enguany la campanya La Part Alta Somriu a la Crisi i, en efecte, realment serà així durant tot el mes de febrer. I és que 13 restaurants, quatre més que en la passada edició, oferiran menús a preus més baixos, entre 22 i 32 euros, el que suposa aproximadament un estalvi d'uns 10 euros per comensal, però, a més a més, els clients s'enduran una ampolla de vi de regal per cada ampolla que beguin durant l'àpat.

La iniciativa va sorgir durant els anys més durs de la crisi econòmica per revertir la desaparició d'establiments a la Part Alta, ara els restaurants continuen fent l'esforç per rebaixar el preu, diuen en positiu, amb la intenció de captivar nous clients i dinamitzar el mes de febrer, que tradicionalment era fluix per al sector.

En aquesta carta de Somriu a la Crisi d'aquest 2020 hi trobarem 11 referències de vi. Per als viticultors també és una oportunitat important per fer arribar les seves produccions a les cases del Camp de Tarragona, per picar l'ullet a nous clients i fidelitzar el consum de vins del territori als restaurants tarragonins. 

Tant l'Associació de Restaurants de la Part Alta com el Patronat de Turisme destaquen les xifres de les darreres edicions i, de fet, ja animen als interessats a reservar taula amb antelació.