Una cinquantena de tractors marxen per reclamar l'alliberament dels presos independentistes

Ha estat una acció simultània a les tres presons catalanes on es troben els líders independentistes. Una protesta convocada pel sindicat agrícola Unió de Pagesos que pretén demostrar la defensa dels drets i les llibertats dels catalans.

Una acció que es va realitzar simultàniament als altres centres penitenciaris catalans on s'hi troben els líders independentistes. A la marxa, convocada pel sindicat Unió de Pagesos, han participat treballadors del sector agrícola d'arreu de la demarcació.

En un ambient reivindicatiu i festiu, els pagesos van esmorzar a les portes de la presó i es va llegir una carta del president d'Òmnium Cultural empresonat, Jordi Cuixart. Des del sindicat agrícola descriuen aquesta acció com una protesta per la defensa dels drets i les llibertats dels catalans.

Diuen que els drets i llibertats de tota la societat es veuen compromesos arrel de la situació política i judicial actual. Davant de tot plegat, creuen que els líders independentistes no sortiran de la presó abans que compleixin íntegrament les condemnes i que per això seguiran fent més mobilitzacions d'aquest tipus.