CBT - Cornellà (75-85)

Punt final de l'any amb la primera derrota com a local del curs del CBT que, això sí, conserva el lideratge en solitari de la Lliga EBA. La derrota davant el Cornellà suposa també el final de la primera volta competitiva.

No es pot guanyar sempre, ni tan sols al fortí del Serrallo; tampoc contra un dels rivals més perillosos de la categoria, un Cornellà que encadena quatre triomfs i que gaudirà de les festes en zona de promoció per pujar a la LEB Plata, dues victòries per sota dels tarragonins.

El CBT va anar contra contracorrent des de l'inici i per culpa d'un parcial de 4-10 que va evidenciar el sòlid nivell de joc i intensitat  dels visitants. El desencert dels blaus va combinar-se amb la rapidesa dels barcelonins a l'hora de completar transicions per desfer qualsevol opció de remuntada. Amb percentatges d'encert superiors des de totes les línies, especialment des de l'exterior (43%), el Cornellà no va perdre solidesa a les acaballes i amb un avantatge encara insuficient de cinc punts a marca d'un darrer període en què el CBT no va poder capgirar l'electrònic.

Xavi Guirao, l'exjugador de l'ADT, va liderar el seu equip amb 32 punts; per la seva banda, Dani Tugores i Ferran Torres van sumar-ne 17 cadascun. La Lliga EBA descansarà fins a l'11 de gener quan el CBT, amb 11 victòries i 2 ensopegades, visitarà com a líder la pista del Barberà en el primer compromís del segon tram de la fase regular a l'EBA.

Parcials: 14-21, 17-22, 21-14 i 23-28.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098294&med=0