Volei SPiSP - Barça, una final anticipada

Queda tot un món a la Superlliga 2, 16 jornades de fase regular, però el que passi dissabte a Tarragona pot ser providencial per a la resta de la temporada. L'invicte Volei SPiSP s'enfronta a l'únic rival que tampoc ha perdut cap partit ni cap set, el Futbol Club Barcelona. Qui guanyi serà el nou comandant del campionat.

Som tan sols al mes de novembre però davant el nivell excels de cooperativies i blaugrana, viurem una final anticipada. I com a locals perquè el primer Volei SPiSP-Barça de la Superlliga 2 es disputarà al barri dels de Vlado Stevovski. Amb 18 punts de 18 possibles i sense deixar escapar cap set fins ara, totes dues esquadres disposen de sis punts de marge respecte al tercer classificat, el primer club que quedaria fora de la 'Final Four' per ascendir a la Superlliga 1. El favorit és el Barça perquè acaba de baixar i perquè s'ha reforçat amb jugadors estrangers d'elit, però no hi ha res escrit.

L'entitat tarragonina fa una crida a l'afició esportiva local per omplir la grada com a contrapunt al potencial visitant. Paral·lelament reforça el finançament del projecte amb un patrocinador principal, Instercap, que passa de lluir-se al primer equip a fer-ho també a la base, amb 200 nens i nenes. Una marca que va permetre el curs anterior participar a la Copa Príncep.