167 dels 13.000 alumnes de la URV han demanat l'avaluació única

El centre va obrir la porta així a què els estudiants que van sol·licitar-la puguin acollir-se a la mesura per circumstàncies excepcionals. Es respon a la demanda provinent de l'alumnat arran de les mobilitzacions contra la sentència del procés.

El consell de govern de la URV ha aprovat la modificació del sistema d'avaluació per circumstàncies excepcionals. Uns canvis que permetran passar de l'avaluació continuada a avaluació única prèvia petició de la persona afectada. Casos excepcionals com els viscuts arran de les protestes contra la sentència del procés, la vaga general i les posteriors jornades reivindicatives viscudes des d'aleshores i que podrien haver fet perdre classes o sessions avaluatives als alumnes.

Des del consell de govern de la URV es delega en els deganats la decisió sobre si s'accepta o no l'avaluació continua i en quins estudis i assignatures es fa. Amb tot, es confia que tots els alumnes que ho han demanat s'hi puguin acollir.

La mesura afectarà, si així ho decideixen els deganats, a un total de 167 alumnes. 129 dels quals estudien al campus Bellissens, principalment a Economia i Empresa. Els canvis s'aplicaran a les assignatures del primer quadrimestre d'aquest curs o anuals en les que l'avaluació única sigui factible.