Salou incorporarà elaboracions gastronòmiques al Gastro Wine and Music

El proper quinze de setembre Salou acollirà el Gastro Wine and Music. Una vintena de bodegues i 10 restaurants oferiran els seus productes a la Torre Vella. Un acte que uneix gastronomia, vi i música. Enguany n'és la quarta edició, però és la primera en aquest format que inclou un vessant gastronòmic. Això es deu a la coorganització de l'ajuntament amb l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de Salou, els encarregats de la gastronomia del municipi.

Tres aperitius acompanyats de cava seran les degustacions que donaran inici a l'acte. Seguidament els restaurants col·laboradors oferiran 12 tapes diferents i dues postres. Per beure: vins de proximitat, de la demarcació de Tarragona. La vetllada es completarà amb música en viu i de House of Ilusion, un mag que s'aproximarà als assistents i els farà trucs de màgia. A més els participants podran gaudir d'un show acrobàtic de cocteleria de CocaCola amb Royal Bliss.

Les entrades ja es poden comprar als restaurants participants i a la seu de l'Associació d'Empresaris d'Hostarleria de Tarragona per un cost de 45€. En total, s'ha previst un aforament màxim de 300 persones.