Nàstic - Zhejiang Greentown (3-2)

Avui ha jugat el Nàstic. I ha guanyat un partit amistós a Salou en què Enrique Martín ha repartit minuts entre els menys habituals i en què els grana han patit per imposar-se a un conjunt xinès dirigit per Sergi Barjuan i el salouenc Felip Ortiz. No queda clar si les conclusions de l'amistós davant el Zhejiang Greentown, de la segona divisió xinesa, seran positives o negatives per al Nàstic, que s'ha avançat en el marcador mitjançant Sadik al minut 13.

És potser l'únic futbolista poc habitual que aprofitat l'oportunitat intersetmanal sobre la gespa del futur estadi del Complex Esportiu Futbol Salou, un equipament encara en construcció però que s'ha preestrenat avui amb aquest amistós. Brugui ha fet el 2 a 0 al minut 27, un marcador que ja no s'ha mogut fins a la represa i amb clar domini del Nàstic, més fresc i superior en múscul.

Ara bé, a la segona meitat, el moviment de banquetes no ha funcionat, tot i que el mateix Sadik ha aprofitat un refús mort dins l'àrea rival per aconseguir el 3 a 0. Cheik ha substituït Becerra sota pals, i Djetei ha comès penal, que acabat amb gol visitant per fer possible el 3 a 1. Poc després, el Zhejiang ha situat el 3 a 2 de falta directa i aprofitant-se del bot de la pilota davant el porter africà.

Els de Sergi Barjuan i Felip Ortiz han disposat d'un parell d'ocasions més per, fins i tot, igualar el resultat. Un amistós en què altres suplents com Palanca, Josema i Pol Valentín han arrencat d'inici.