Edu Villacampa reforça el Club Bàsquet Salou

Apartat de la competició per les lesions i per motius laborals, el veterà pivot ha tornat a les pistes amb la intenció de gaudir de nou a la pista. Antic membre del CB Valls i el CBT, ara ha debutat amb el CB Salou.

Durant la campanya 2012-2013 va ser un dels jugadors més determinants del CBT a la Lliga EBA i en l'anterior època del conjunt blau fora de les categories LEB, però les lesions van limitar el seu paper.

Posteriorment va tornar a casa per reforçar el Pardinyes lleidatà, on va tenir continuïtat fins a la temporada anterior. Incompatibilitats laborals van provocar que fitxés pel Club Bàsquet Valls a meitats de curs però va penjar les sabatilles poc després per molèsties a l'esquena. Ha passat un any i Edu Villacampa ja té minuts amb el Salou.

Ha debutat sense forçar i prioritzant les obligacions professionals a les esportives. Té 33 anys i esgotarà totes les opcions possibles per mantenir-se en actiu sense posar en joc la seva salut. A Salou compta amb un vestidor que l'ha acollit amb els braços oberts i que debuta a la categoria amb la salvació pràcticament enllestida.

El següent enfrontament dels salouencs i d'Edu Villacampa es produirà aquest diumenge i a casa davant el Cornellà.