L'OCA Global Salou torna a perdre al darrer instant

Un triple de Gerard Sevillano pràcticament a l'última jugada del partit va suposar la tercera derrota consecutiva de l'OCA Global CB Salou. Isaac Mayo encara va provar un llançament a la desesperada, però aquest cop la sort va caure de l'altre costat. Per primer cop en tota la temporada els salouencs encadenen tres jornades sense guanyar.

L'Hospitalet es jugava allunyar-se del descens i es va notar. Després d'un mal inici, el conjunt de Jesús Muñiz, però, va fer el més difícil i va remuntar un desavantatge de tretze punts a l'últim període. Un triple de Víctor Aguilar va posar el 83 a 83.  Amb tot per decidir, la qualitat de Sevillano, el millor del partit amb vint-i-cinc punts, va aparèixer al moment més important.

OBJECTIU, LA PROMOCIÓ D'ASCENS

El Club Bàsquet Salou queda cinquè classificat amb un balanç de 12 victòries i 10 derrotes. Els salouencs estan empatats amb el Benicarló, el quart, i l'Horta Godella, el sisè. Falten quatre jornades i, en principi, amb un triomf més, els de la Costa Daurada s'haurien d'assegurar la promoció d'ascens. La pròxima oportunitat, el cap de setmana vinent davant l'Alginet, un altre equip de la part baixa.