Un últim quart horrible liquida el CB Salou davant el Palma

Un últim quart desastrós va deixar sense victòria l'OCA Global Salou davant el Palma. Els mallorquins es juguen la vida i a la Costa Daurada van fer un pas importantíssim cap a la seva salvació. El 66-76 final pot ser enganyós, perquè els de Jesús Muñiz van donar la cara durant tres dels quatre quarts.

I és que, en el darrer període, el Palma va esborrar el Salou amb un parcial de 4-18. L'anotació rebuda pels salouencs no va ser cap despropòsit, cert, però el quasi nul encert en atac va liquidar qualsevol opció de frenar la remuntada dels visitants.

Amb tot, les coses havien començat prou bé per als de Jesús Muñiz. En el primer quart, parcial de 18-20. En el segon, el Salou va prémer l'accelerador i es va endur el quart de forma autoritària, amb un parcial de 25-17. Els sis punts per sobre al descans no asseguraven res encara, però encarrilaven bé la segona meitat.

EL PALMA LLUITA PER SOBREVIURE

En tornar de vestidors, però, els salouencs no van endur-se cap dels dos quarts. Més enllà del fracàs de l'últim període, en el tercer els mallorquins ja es van imposar per 19-21, començant a llimar l'avantatge. Uns últims minuts de partit pletòrics per al Palma van ser suficients per guanyar el pols. Una victòria vital per als visitants, i una derrota que no canvia massa les coses per al Salou.

Els millors del Salou van ser Isaac Mayo i Victor Aguilar, tots dos amb 14 punts. Poca aportació anotadora de la resta de la plantilla. En canvi, quatre jugadors del Palma van registrar dobles dígits, sent David Font i els seus 19 punts els millors del partit.