El CB Salou passa pàgina

Superada la ressaca de la final perduda contra el Barça B a Lliga Catalana, els de Jesús Muñiz tornen a jugar a casa i a la Lliga EBA, ara contra el Sant Cugat.

Que serveixi d'aprenentatge i no com a pedra insalvable en el camí per al Club Bàsquet Salou, molt inferior al Barça en la final de la Lliga Catalana. El resultat i la imatge no va ser la desitjada, però la part positiva és que tant l'entitat com el municipi van deixar el llistó ben amunt com a organitzadors de la competició. L'entrenador demana a la plantilla que prengui consciència dels errors i que n'aprengui sense donar més tombs al que va succeir dimarts.

Torna així la Lliga EBA i ho fa un altre cop al pavelló Salou Centre amb la visita d'un Sant Cugat que encadena dues punxades en l'inici de la fase regular, la primera contra el CBT i la segona, a Saragossa. El CB Salou, per la seva banda, ve de guanyar a Barberà, però va perdre davant la seva afició contra El Olivar. És a dir que ha patit dues derrotes seguides com a local.

El CB Salou-Sant Cugat es disputarà diumenge a les 18.15 hores amb l'única absència segura de Gerard Santiago per motius laborals.

Fotografia: Jonay González / FCBQ