El Camí de Ronda de Salou, 6,5 km vorejant el litoral

El Camí de Ronda de Salou es podrà recórrer sense interrupcions resseguint la costa marítima. Això és possible després que dos particulars hagin cedit gratuïtament al consistori municipal dues parcel·les de 81 i 23 metres quadrats a la zona de la Cala de la Penya Tallada. Per a recórrer aquest tram, fins ara privat, s’havia de prendre un sender cap a l’interior del municipi. Ara, tan aviat s’hagin executat les obres de rehabilitació, els caminadors que ressegueixin el GR 92 al seu pas per Salou no s’hauran d’allunyar de primera línia de mar. El camí comunicarà ininterrompudament la zona de Pilons, a l’inici del terme municipal salouenc amb Cambrils, fins al Far. Des del consistori, afirmen, que el següent pas l’ha de fer l’Estat, ja que el darrer tram, que va des del Far fins a la platja del Racó, són de la seva propietat.

DDR Peça Ultims Trams Cami de Ronda Salou 2

El camí s’anirà rehabilitant al llarg de l’any vinent. Mentre que en alguns casos senzillament s’adaptarà el traçat, en altres, s’instal·laran passarel·les per respectar l’entorn natural.

L’Ajuntament també vol promocionar rutes específiques per donar a conèixer i posar en valor el patrimoni paisatgístic i natural del litoral salouenc.