El càmping Sangulí de Salou construirà 40 bungalous nous

En una de les zones del Càmpig Sangulí, situat a Salou, s’hi construiran 40 bungalows d’1, 2 i 3 dormitoris. Actualment l’àmbit objecte del projecte de 7.621m²  està ocupat per allotjaments mòbils, els anomenats mòbil homes. Gràcies a l’aprovació de la llicència de la Junta de Govern Local de Salou ara els propietaris del càmping tindran una vigència de 18 mesos per construir quatre tipologies d’unitats d’allotjament fix. Un projecte que compta amb un pressupost d’1.260.000 euros.

Des de l’Ajuntament valoren positivament aquest projecte tenint en compte la delicada situació econòmica en què es troba el sector turístic a causa de la pandèmia. Important també, per la creació de llocs de treballs que pot suposar el projecte d’aquest càmping que ha guanyat durant dos anys la categoria de Millors allotjaments d’Europa.

A Salou hi ha altres empreses que actualment estan fent inversions dedicades al sector turístic. És el cas per exemple de la construcció d’un nou ressort ubicat a l’antic càmping La Unión amb instal·lacions intel·ligents i sostenibles.