Montblanc tornarà a posar-se la gorra pel càncer l'1 de setembre



Montblanc celebrarà, el proper diumenge 1 de setembre, la segona edició del 'Posa't la gorra', una jornada solidària que servirà per recaptar diners per AFANOC, l'associació de familiars de nens i nenes amb càncer de Catalunya.

L'any passat es va fer la primera edició oficial del Posa't la gorra, durant la qual es van recaptar 14.000 euros. Enguany s'espera repetir l'èxit de l'any passat amb diverses activitats que tindran Sant Francesc com a epicentre. Teatre, música en directe, festa Holy o un dinar solidari i sostenible seran algunes de les activitats.

Els diners recaptats es destinen a la Casa dels Xuklis, l'espai ubicat a Barcelona que acull les famílies que fan el tractament per al càncer amb els seus fills. Des de l'entitat destaquen la importància de celebrar aquestes festes arreu del territori.

La gorra d'aquesta edició, amb un disseny d'Agatha Ruiz de la Prada, es pot comprar a diversos establiments de Montblanc i també durant la festa del dia 1 de setembre a Sant Francesc.També es poden adquirir els tiquets del dinar solidari.