Montblanc presenta el cartell de Clickània de l'any vinent

Aquest cap de setmana de tres dies Montblanc s'hauria d'haver omplert de clicks però la pandèmia també ho ha modificat. Fins a l'octubre vinent no hi haurà Clickània i serà una edició diferent per adaptar-se a les mesures i evitar, per exemple, aglomeracions a un dels punts neuràlgics com és Sant Francesc. Mentre es dona forma a tot plegat, ja s'ha presentat el cartell.

El cartell està protagonitzat, per primera vegada, per l'obra d'un artista montblanquí. Natan Tarragó va acceptar l'encàrrec de l'Ajuntament i ha cedit la seva obra, que ha servit per crear el cartell de l'edició 2021, així com el material promocional de l'esdeveniment.

Es repensaran els espais del Festival

L'Oficina de Turisme ja treballa en adaptar l'edició de l'any vinent a les mesures de seguretat actuals. De fet, un dels objectius és repensar els espais per evitar aglomeracions a Sant Francesc, que ha estat sempre l'epicentre del festival.

La presentació ha servit també per fer el relleu d'Oriol Pallissó com a regidor de turisme, cartera que ara ocupa Núria Besora.