El cicle Gaudí projectarà a Montblanc sis produccions catalanes


El cicle de cinema Gaudí torna a Montblanc la propera setmana amb la projecció de sis produccions catalanes.  Com a novetat, el cicle estrena enguany espai, i passa del cinema montblanquí al cineclub del Museu Comarcal de la Conca. La programació, que impulsa l'Acadèmia del Cinema Català, busca portar arreu produccions catalanes que de vegades no es veuen a cinemes de poblacions més petites.

Montblanc, escenari de rodatge i de projecció

A la presentació del cicle hi han coincidit Paco Poch, que forma part del cineclub de Montblanc i Edmon Roch, productor que aquests dies roda a Montblanc la pel·lícula 'Las leyes de la frontera'. Tots dos són productors i membres de la junta de l'acadèmia del cinema. A més, presentaran les seves pel·lícules a Montblanc en el marc del cicle Gaudí. Fer-ho en el marc del cincleclub permetrà també comentar les pel·lícules que s'hi projectin.

A Montblanc es projectaran sis pel·lícules entre el 13 d'octubre i el 18 de desembre. L'estrena serà el proper dimecres amb el film 'El meu germà persegueix dinosaures'. Ja es poden comprar les entrades que tindran un cost de 4 euros i mig.