El PP reclama la unitat de la dreta constitucionalista

El Partit Popular va demanar aquest dijous en el seu acte central unitat dels partits constitucionalistes per a fer front a l'independentisme. També van alertar de la possibilitat que PP, Ciutadans i VOX quedin sense representació a Tarragona i van lamentar no haver presentat una candidatura conjunta.

Acte central de Partit Popular a les comarques de Tarragona aquest dijous al vespre on el cap de llista i candidat per a retornar al Congrés dels Diputats després de quedar fora a les passades eleccions, Jordi Roca, va rebre el suport de la cap de llista per Barcelona Cayetana Àlvarez de Toledo i de l'exsocialista Rosa Díez, en el que qualifiquen de un exemple d'unió de forces contra l'independentisme totalitari que diuen fa 40 anys domina les institucions catalanes.

Una idea que va dominar el discurs del candidat popular per Tarragona, que va denunciar que l'adoctrinament tant a les escoles com als mitjans de comunicació, han portat al moment actual que travessa Catalunya.

És per això que des dels populars demanen el màxim nombre de vots per a les forces constitucionalistes que facin front a l'independentisme. Un front comú que Roca va lamentar que no s'hagi donat de cara a les eleccions d'aquest diumenge.

Un front constitucionalista on no s'hi troba el PSOE, al que Álvarez de Toledo va animar a demanar perdó per totes les errades produïdes en els darrers mesos de govern socialista.