El PSC aspira als 3 senadors i 2 diputats per Tarragona, en l'últim dia de campanya

 

El PSC aspira a aconseguir 3 senadors i 2 diputats per Tarragona a les eleccions d'aquest diumenge, per evitar un govern de VOX i el Partit Popular a Espanya. En l'últim dia de campanya, els socialistes es mostren com a garants de les necessitats del territori.

Els socialistes tarragonins esperen recuperar hegemonia al territori com a acció contra la ultradreta. Asseguren que només el vot al PSC pot evitar que VOX i el Partit Popular governin plegats davant la Catalunya governada per l'independentisme, situació que el candidat per Tarragona, Joan Ruiz, ha definit com un malson.

En el balanç de campanya Joan Ruiz ha volgut recuperar la batalla del bipartidisme: s'ha de triar, ha dit, entre Pedro Sánchez o Pablo Casado.

El PSC vol rebatre a Esquerra els tres senadors per Tarragona que van aconseguir els republicans. L'objectiu, acabar amb la confrontació.

El PSC es reivindica com l'autèntica veu de Tarragona a les Corts, i els únics que han aconseguit desbloquejar les principals infraestructures tarragonines.