50 busos del Camp de Tarragona, a la manifestació per l'autodeterminació a Madrid

 

Una cinquena d'autobusos del Camp de Tarragona sortiran aquesta propera matinada direcció a Madrid, amb motiu de la manifestació independentista que s'hi ha convocat pel Judici al Tribunal Suprem. Sortiran autobusos de totes les comarques i des de diferents municipis, encara que hi ha manifestants que han optat per altres vies de transport.

Al marxandatge habitual de l'Assemblea Nacional Catalana, l'assemblea de Tarragona hi afegeix per demà aquestes gorres, grogues i amb l'estelada tarragonina. L'objectiu és identificar el mig miler de tarragonins que aniran a Madrid per participar a la manifestació pel dret d'autodeterminació i contra el judici del Procés.

De Tarragona ciutat sortiran 6 autobusos amb prop de 400 persones. Un centenar d'activistes hi aniran també en tren d'alta velocitat, però també sortiran busos de municipis com Constantí, Torredembarra, Altafulla, Salou o Vila-seca, una quinzena en tot el Tarragonès.

A l'Alt Camp, sortiran vehicles i gent en tren, però també 7 busos. La majoria, 5, marxaran des de Valls, i aniran i tornaran de Madrid el mateix dia. De la Conca de Barberà, més de 200 persones, en 4 autobusos, aniran a Madrid. Tres sortiran des de Montblanc i l'Espluga, de matinada. Les places es van esgotar en dues setmanes. De tot Catalunya sortiran més de 400 autocars i deu trens AVE complets. La manifestació recorrerà dos quilòmetres de la capital madrilenya, entre l'estació d'Atocha i al Cibeles.