El Gamerland aterra a la Costa Daurada per potenciar el turisme familiar

Tret de sortida del Gamerland Costa Daurada, la convenció de videojocs més important que s'ha celebrat mai al territori. Aquesta primera edició, apadrinada per la popular gamer Cristinini, compta amb més de 200 zones lúdiques i competicions de FIFA, el League of Legends o altres videojocs de primera línia que han atret uns 200 jugadors.

La proposta també se centra en la part formativa i educativa amb xerrades i tallers relacionats amb el sector dels videojocs. La Federació d'Hostaleria i Turisme és qui ha impulsat el Gamerland Costa Daurada amb la col·laboració dels ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils.

Gamerland costa daurada1

Els organitzadors subratllen el potencial del sector dels videojocs per atreure el turisme objectiu del territori, el familiarI és que es tracta d'un sector que cada vegada més compta amb gamers de més edat, molts dels quals ja tenen fills.

Catalunya és l'epicentre de la indústria del videojoc estatal i, tot i que Barcelona monopolitza, de moment, el sector, s'espera que s'aposti cada vegada més per altres territoris.

La primera edició del Gamerland Costa Daurada s'allargarà fins divendres i la voluntat dels organitzadors és que es consolidi com un certamen anual.