El Catllar obre un final d'agost apassionant en directe a TAC12

La plaça més petita del món casteller, la plaça de la Vila del Catllar, tornarà a protagonitzar una de les actuacions més esperades del curs casteller, i ho farà amb tres colles disposades a oferir un gran espectacle per a iniciar l'apassionant tram final del mes d'agost.

LA VELLA, A PER LA GAMMA EXTRA

És el cas d'una Colla Vella que arriba a la tríada final d'agost amb la intenció d'assaltar d'una vegada per totes la Gamma Extra. Els rosats ja ho tenen tot a punt per a anar més enllà dels dos castells bàsics de nou, límit de moment enguany. Entre les diferents possibilitats que tenen damunt la taula de cara a les tres pròximes diades, al Catllar es podrien decantar pel 2d9fm, tot i que no descarten alguna altra construcció superior.

LA JOVE, EN EL MILLOR MOMENT

I amb la moral ben alta després de la diada de Sant Magí arriba a una de les seves places talismà la Jove de Tarragona. Els del Cos del Bou volen repetir tant dissabte al Catllar com diumenge a l'Arboç els dos castells bàsics de nou ja descarregats el passat 19 d'agost. A aquests li volen sumar l'estrena del 2d8f que, juntament amb el 5d8, són els deures pendents actuals dels liles.

ELS VERDS COMENCEN LA SEVA MARATÓ

Una actuació que completaran uns Castellers de Vilafranca que, vistos els assajos dels darrers dies sembla no tenir límit ara mateix. La gran incògnita dels verds és saber fins on arribaran al Catllar, tenint en compte que és la primera de les cinc diades en cinc dies que tindran coincidint amb la Festa Major vilafranquina. Si decideixen apostar per la Gamma extra ja d'entrada, el 4d9fa és una de les cartes que podrien ensenyar aquest dissabte.

Una diada exigent per al públic assistent a una plaça única al món casteller que es podrà veure en directe a través de TAC12 a partir de les sis de la tarda.