×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Volei SPiSP es proclama campió de la Lliga Catalana

Espectacular partit dels de Vlado Stevovski per remuntar un 0-2 en contra davant el Barça, intocable els últims anys i que va baixar de la Superlliga el curs anterior. El Cèvol, tercer classificat en guanyar al Natació Sabadell

Els parcials ja ho diuen tot: 20-25, 23-25, 25-22, 25-22 i 15-13, en el desempat i amb un frec a frec constant que ha acabat amb victòria tarragonina a Sabadell, seu de la fase definitiva d'una Lliga Catalana que va començar la setmana anterior a Torredembarra i on van assolir el seu bitllet tant el Cèvol com el mateix conjunt sabadellenc. 

Elio Carrodeguas, autor de 32 punts, ha estat la principal arma ofensiva d'un equip que encara no ha rebut el trofeu, ja que aquest s'entregarà més endavant. Tot i no tenir-lo encara físicament, els tarragonins s'emporten així el títol.

El Cèvol Torredembarra, per la seva banda, ha sigut tercer després de desfer-se del Natació Sabadell (3-1), víctima del Barça a semifinals. Uns torrencs que no han tingut opcions en el partit previ contra el Volei SPiSP (0-3) limitats per les absències de Carlos i Xavi Mora, a més de la d'un Noé de Mena que s'ha pogut reincorporar per al segon duel de la jornada, però que s'ha retirat abans d'hora per lesió

Així, el derbi entre Volei SPiSP i Cèvol ha acabat 3-0 amb parcials de 13-25, 15-25 i 16-25. La Lliga Catalana ha estat el test oficial previ a la Superlliga 2, que començarà el cap de setmana 9 i el 10 d'octubre.