×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

L'advocacia defensa restriccions menys dures

Multes o la limitació de les reunions de més de 10 persones durant la matinada. Són algunes de les propostes que el Col·legi de l'Advocacia de Tarragona veu amb bons ulls per afrontar l'última negativa del TSJ al toc de queda de la Generalitat. El món judicial considera que instaurar-lo per a municipis amb 125 casos o més per cada 100.000 habitants és una mesura que la ciutadania pot percebre com a massa dura.

Des del Col·legi de l'Advocacia també es recorda que encara és vigent el toc de queda per a municipis amb una incidència de 250 casos per cada 100.000 habitants. Defensen que aquesta és una mesura que ha funcionat bé fins ara.

advocats1221

D'altra banda, veuen indispensable que els partits polítics de tot l'Estat acordin una llei de la pandèmia. Així, hi hauria un criteri objectiu a l'hora que el poder judicial emeti els seus veredictes.

Finalment, expliquen que el recurs que FECASARM ha presentat al TSJ sobre les restriccions de l'oci nocturn i la restauració podria prosperar. Tanmateix, lamenten que no es pugui fer un pronòstic més acurat per la falta d'un marc legal específic.