×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Govern vol recuperar el toc de queda als municipis de més de 20.000 habitants

La Generalitat demana tornar a instaurar el toc de queda a aquelles poblacions de més de 20.000 habitants que tinguin una incidència en els darrers 7 dies de 125 casos o més per cada 100.000 habitants.

La resolució del govern català arriba només 24 hores després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya tombés la resolució que implementava aquest toc de queda a tots els municipis de més de 5.000 habitants amb aquesta incidència.

Si el TSJC accepta aquesta nova mesura, la limitació de moviments entre la una i les sis de la matinada tornaria a municipis del territori com Tarragona, Salou, Vila-seca o Valls. La nova resolució també demana que el toc de queda es mantingui en els municipis d'entre 5.000 i 20.000 habitants que presentin una incidència igual o major a 250 casos. Així, es mantindria el llindar vigent fins a aquest divendres. La delibreació del Tribunal està assenyalada per al proper dilluns, per tant l'aixecament actual del toc de queda es mantindrà tot el cap de setmana