×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La Lliga EBA més divertida dels últims temps

Difícil saber qui serà el favorit del Camp de Tarragona i independentment de quin sigui el nivell de la resta de participants, aspecte impossible de definir encara perquè no s'ha jugat cap partit i perquè el mercat de fitxatges roman obert per a tothom.

Ara bé, amb el vist fins ara aquí, a casa, hi ha un aspecte clar, que l'aposta per la continuïtat és la marca de la casa del que pinta menys canes en el bàsquet estatal, el CB Salou,  Gerard Santiago, Gerard Gutíerrez, Artur Alaminos i Larry Ewulu s'incorporen el grup i el primer d'ell ho fa mesos després de deixar-ho per motius laborals. 

El CB Valls ha experimentat adéus importants i valents, com el de J.J. Miguel, a canvi de rejovenir la plantilla amb un del Serrallo, David Loras. Marcus ViniciusJony Medina, Emilio Martínez i Adrià Trouvé completen la proposta d'Oriol Pozo a la recerca d'un any "normal", amb públic a la grada i cada vegada més a prop de la fase d'ascens, a un sol triomf de distància el curs anterior.

El CBT és qui ha patit més adéus, alguns d'ells inesperats. Ferran Torres, els germans Fernández, entre altres, han fet que Berni rescati Orion i Jota. No seran els únics novells d'una plantilla on les alegries han d'arribar del planter i amb pes per als Marc Buscail, Gerard Estebanell i companyia.

La Lliga EBA s'inicia a l'octubre, la Lliga Catalana ho farà a començaments del setembre i la pretemporada salouenca i cebetista, avui i dimecres, respectivament. El CB Valls ja ha encès la maquinària del 2022.