Reus engega la 25a edició del Trapezi

El circ ha tornat amb força a Reus, amb la 25a edició del Trapezi. Una fira del circ que enguany ha apostat pels espectacles i les companyies nacionals. El tret de sortida s'ha donat aquest dimecres. Un dels espectacles d'obertura ha estat "Desdèmona", que utilitza el llenguatge del cric per explicar aquesta història shakespeariana.

Així ha engegat la 25a edició del Trapezi, amb aquest espectacle, i amb l’obra Random que explora situacions teatrals fins als seus límits, però amb naturalitat.

El Trapezi ha retornat amb força amb una programació d’actes presencials de la mà d'una trentena de companyies, la majoria catalanes, tot i que també n’hi ha d’estatals. Algunes de les actuacions ja tenen les entrades exhaurides com "Mort de Riure" de Los Galindos o "Veus que no veus" de la vallenca Pepa Plana.

D'altra banda, les jornades professionals combinen el format presencial i el virtual, com l'any passat, per establir el punt de trobada entre programadors i artistes.

Aquest 2021 la fira s’ha adaptat a la pandèmia. Ha ampliat els dies dels espectacles per evitar aglomeracions i també s’han incorporat nous espais. Són cinc dies, fins aquest diumenge, amb Reus com a epicentre del circ contemporani actual.